Ексклюзиви
понеділок, 12 квітня 2021 16:15

"Металіст" повернеться в Харків за місяць – Ярославський

"Металіст" повернеться в Харків за місяць – Ярославський
Ярославський продав "Металіст" у 2013 році. Фото: vesti.dp.ua

Ексвласник "Металіста" Олександр Ярославський розповів про бажання відродити харківський клуб.

"Я займаюся поверненням бренду "Металіста". Сподіваюся, не за горами той час, коли "Метал" переодягнеться в форму "Металіста". Того старого, зі 100-річною історією, який зіграв понад 50 матчів у єврокубках. І всі ми отримуватимемо задоволення вже від "Металіста". Я займатимуся тільки "Металістом", а "Метал" - це сходинка до нього, не більше. До "Металіста-1925" я не маю ніякого стосунку. У "Металі" є тренер, тому ми не можемо говорити про повернення або призначення Мирона Маркевича. Олександр Кучер справляється з обов'язками.

Не завантажуватиму технічними деталями глядачів. Але скажу, що в найближчі тижні, від сили місяць це займе, "Металіст" повернеться додому. І вже ніколи з Харкова не піде. Я для себе теж ухвалив рішення, адже з урахуванням досвіду з роками стаєш мудріший. Я не очікував, що таке станеться. Я обіцяю уболівальникам, що "Металіст", бренд, я поверну. У всіх же настає час, коли він не може в силу якихось обставин займатися певними справами. Тому я думаю, що ми, найімовірніше, раз і назавжди залишимо "Металіст" міській громаді. Зробимо так, щоб клуб більше ніколи не зникав з Харкова.

Я спілкуюся з усіма. Говорив вже і з Рінатом Ахметовим, і з Ігорем Суркісом, і з Андрієм Павелком. Усім потрібен суперник. Потрібна команда, яка буде подразником і створюватиме умови для прогресу тих же "Шахтаря" і "Динамо". Коли був "Металіст", був зовсім інший чемпіонат.

Мої юристи розглядають не тільки 2023 рік, а всі варіанти мого більш раннього повернення. Багато умов контракту, який був підписаний, не дотримано, тією стороною насамперед. Тому дивитимемося. Якщо це можливо юридично, то чому б і ні? Якщо так, то це станеться раніше. Сподіваюся, юристи знайдуть правильне рішення. Я хочу, щоби з юридичної точки зору все було ідеально", - сказав Ярославський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маркевич відмовився очолити польський клуб

Ярославський продав "Металіст" олігархові Курченку з оточення Януковича. При цьому він пообіцяв не займатися футбольною діяльністю 10 років. 2023-го цей термін закінчується.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" повернеться в Харків за місяць – Ярославський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути