пʼятниця, 06 квітня 2012 03:02

"Металіст" - дуже сильна команда - Ізмайлов

"Металіст" - дуже сильна команда - Ізмайлов
Росіянин Марат Ізмайлов став автором одного з голів у ворота "Металіста" в першому матчі 1/4 Ліги Європи. Фото: izmailov-7.ru

Російський гравець лісабонського "Спортінга" Марат Ізмайлов в ефірі телеканалу "2+2" віддав належне харківському "Металісту", відзначивши чудову гру атакувальних півзахисників.

Ваш тренер перед грою казав, що 0:0 не його стиль. На табло 1:1, і все-таки було помітно, що "Спортінг" грав на нічию, в захисний футбол.

"Ми виходили грати на перемогу. Просто намагалися більше діяти на контратаках. Я думаю, що ми правильно обрали тактику, зважаючи на результат гри.

Уся команда зіграла досить компактно, як ми й домовлялися. Тому ми можемо бути задоволені. Адже "Металіст" - дуже сильна команда, й грає на своєму полі завжди дуже добре. Крім того, газон був дещо важкуватим. Давно я не грав на такому полі".

Хто вам найбільше створив проблем у складі "Металіста"? Хто більше всіх сподобався?

"Важко кого-небудь виділити. Я погано знаю імена гравців. Лише тих, із ким раніше грав. Наприклад, Обрадовіча з "Локомотиву". Чудово працюють з м'ячем гравці атакувального плану, півзахисники команди. Саме від них йшла найбільша небезпека".

Нагадаємо, харківський "Металіст" у другому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи вдома зіграв унічию 1:1 з португальським "Спортінгом" і вилетів із Єврокубка.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" - дуже сильна команда - Ізмайлов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути