пʼятниця, 06 квітня 2012 00:29

"Як ніхто розумію зараз Шав'єра" - Девіч

"Як ніхто розумію зараз Шав'єра" - Девіч
Марко Девіч як ніхто розуміє Клейтона Шав'єра. Фото: faeri.ru

Форвард "Металіста" Марко Девіч вдячний уболівальникам за підтримку і як ніхто розуміє Клейтона Шав'єра, який не забив пенальті. Про це він сказав в ефірі телеканалу 2+2.

"Думаю, сьогодні ми показали кращий футбол, ніж в Португалії. Так само як і "Спортинг" в деяких ситуаціях показав характер, навіть забив гол. А взагалі не знаю, що сказати. Краще за всіх розумію, що відчуває зараз Шав'єр.

Ми могли дотиснути суперника, пройти в півфінал. Чогось не вистачало. Але коли почали грати через пас, виходило наблизитися до штрафного. Вітаю "Спортинг", - сказав Марко Девіч.

"Хочу подякувати нашим уболівальникам, сподіваюся, що цього року в Європі ми їм подарували якесь щастя", - додав форвард "Металіста".

Нагадаємо, у матчі ? фіналу Ліги Європи харківський "Металіст" зіграв внічию з португальським "Спортингом" і за сумою двох матчів вибув з подальшої боротьби на турнірі.

 

Зараз ви читаєте новину «"Як ніхто розумію зараз Шав'єра" - Девіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути