четвер, 05 квітня 2012 10:52

"Не думаю, що відсутність Торсільєрі і Гуйє послабить "Металіст"- наставник "Спортинга"

"Не думаю, що відсутність Торсільєрі і Гуйє послабить "Металіст"- наставник "Спортинга"
Наставник "Спортінга" в Харкові має намір грати на перемогу. Фото: football.ua

Головний тренер лісабонського "Спортинга" Рікарду Са Пінту розповів, чого він чекає від матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги Європи проти харківського "Металіста", який пройде сьогодні увечері на поле українського клубу.

"Суперник у нас дуже сильний, ми мали можливість у цьому переконатися у себе в Лісабоні. Його варто поважати, його заслуги очевидні: дійти до такого етапу - це сам по собі дуже високий результат. Це команда, з якою вести себе треба дуже серйозно.

"Спортинг" спокійний і готовий до гри, але "Металіст" - сильна команда, вони готові боротися. Не вважаю, що відсутність Торсільєрі і Папи послабить противника, хоч вони, безсумнівно, сильні. Справа в тому, що вони грають позиційно, але не особливо беруть участь в атакуючих діях. У захисті вони цінні, але я думаю, що їм знайдеться гідна заміна. У наступі "Металіст" не втратить.

Чи буде "Спортинг" грати в Харкові на нічию 0:0? Нічия - це не наше. Тим більше, нульова. Результати повинні бути серйознішими. До кожної гри підходимо з усією серйозністю", - цитує Са Пінту офіційний сайт "Металіста".

Нагадаємо, перший поєдинок між суперниками, що відбувся тиждень тому в Лісабоні, завершився перемогою "Спортинга" з рахунком 2:1.

Поєдинок у відповідь відбудеться у четвер, 5 квітня, в Харкові. Початок гри о 22:05. Трансляція на телеканалі 2+2.

Зараз ви читаєте новину «"Не думаю, що відсутність Торсільєрі і Гуйє послабить "Металіст"- наставник "Спортинга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути