четвер, 15 березня 2012 11:58

"Металіст" діятиме першим номером" - експерт

"Металіст" діятиме першим номером" - експерт

Напередодні сьогоднішнього матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи між грецьким "Олімпіакосом" і харківським "Металістом" прогнозами на цей поєдинок в традиційній рубриці видання "КОМАНДА" поділилися вітчизняні футбольні фахівці.

Андрій Полунін, колишній півзахисник "Дніпра":

"0:2. Вважаю, що підопічним Мирона Маркевича, незважаючи на мінімальну поразку в першому матчі, під силу пройти "Олімпіакос". У "Металісті" зібрані футболісти дуже високого класу, які вже дозріли для виступів не тільки в Лізі Європи, а й у Лізі чемпіонів. Упевнений, вони зможуть знайти спосіб, як подолати насичену оборону греків.

Не знаю, яку тактику на цю зустріч обере тренер харків'ян, але виходячи з результату їх домашньої гри, "жовто-сині", найімовірніше, діятимуть першим номером, адже втрачати їм в будь-якому випадку нічого".

Михайло Соколовський, колишній півзахисник "Шахтаря":

"1:1. Грецький клуб - дуже організований колектив, а особливо успішно і, головне, надійно він діє в обороні. Кожен уболівальник бачив це в харківському поєдинку з "Металістом" тижневої давності. До того ж у першому матчі перемогу святкували саме греки, бо вдома вони однозначно будуть грати від захисту.

У харків'ян в атаці підібрані висококласні футболісти: Девіч, Тайсон, Соса, Крістальдо, Шав'єр ... Упевнений, що в цьому поєдинку свій гол підопічні Мирона Маркевича все ж заб'ють. Суперник же, в свою чергу, буде сподіватися на контратаки".

Богдан Стронціцький, колишній воротар "Карпат":

"1:2. З командами, які діють від оборони, грати завжди непросто. У "Металіста" є футболісти, здатні зламати насичений захист суперника, але зробити це буде ой як непросто. Але потрібно реалізувати всі свої гольові моменти, а вони, я впевнений, у харків'ян будуть, хоча і не багато.

Ще необхідно впевнено зіграти на своїй половині поля, не допускати провалів. Також вважаю, що поразка від "Олімпіакоса" в першому матчі і нічия з "Металургом" в чемпіонаті Україні повинні підстьобнути харків'ян потішити своїх уболівальників перемогою".

Додамо, що початок матчу о 22:00. Пряма трансляція - на телеканалі "2+2".

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" діятиме першим номером" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути