Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2012 12:01

Мессі сьогодні може стати кращим бомбардиром "Барселони" в історії клубу

Мессі сьогодні може стати кращим бомбардиром "Барселони" в історії клубу

Іспанський футбольний клуб "Барселона" скоротив число голів, забитих кращим бомбардиром в історії команди Сесаром Родрігесом, з 235 до 232. Про це було оголошено увечері 19 березня за підсумками спеціального дослідження, проведеного статистичними відділом "Барселони" за участю газети La Vanguardia, повідомляє офіційний сайт клубу.

У ході дослідження фахівці клубу і газети за різними джерелами перевірили всі матчі, в яких брав участь Сесар, і прийшли до висновку, що в офіційних іграх за "Барселону" він забив не 235, а 232 голи.

Кращим бомбардиром команди незалежно від статусу матчів є Пауліно Алькантара. У 357 офіційних і товариських іграх він забив 369 голів.

Сесар, який помер в 1995 році у віці 74 років, виступав за "Барселону" з 1939 по 1955 роки. Крім того, він грав за інші іспанські клуби, а також за збірні Іспанії та Каталонії.

Результати проведеного дослідження означають, що нападник "Барселони" Ліонель Мессі може повторити і перевершити рекорд Сесара вже 20 березня. У цей день "Барселона" в матчі 28 туру чемпіонату Іспанії зіграє з "Гранадою". В даний час на рахунку 24-річного Мессі 231 гол за команду зі столиці Каталонії.

Зараз ви читаєте новину «Мессі сьогодні може стати кращим бомбардиром "Барселони" в історії клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути