понеділок, 15 березня 2010 12:04

Мессі оформив хет-трик у матчі проти "Валенсії" (ФОТО)

"Барселона" в матчі 26-го туру на "Камп Ноу" обіграла "Валенсію" з рахунком 3:0.

"Барселона" володіла територіальною перевагою і в першому таймі, однак "Валенсія" намагалася відповідати контратаками, деякі з яких були дуже небезпечні. Але розпечатати ворота в першому таймі жодній з команд не вдалося.

У другому таймі каталонці посилили натиск, а вирішальне слово сказав Лео Мессі. На 56-й хвилині аргентинський форвард відкрив рахунок, по дорозі в штрафний майданчик з правого флангу обігравши трьох захисників, а потім цупко пробив повз воротаря.

"Валенсія" свій найбільш реальний шанс для того, щоб забити гол, не реалізувала. Форвард Нікола Жигіч, який вийшов на заміну, вискочив один на один з Віктором Вальдесом, проте абсолютно нехитро пробив прямо у воротаря.

"Барселона" ж продовжувала тиснути і довела справу до розгромного рахунку. На 81-й хвилині знову відзначився Мессі. І знову він увірвався в штрафний майданчик з правого флангу, і знову пробив повз воротаря, але цього разу обігравати захисників йому не довелося, тому що відразу троє футболістів "Валенсії" за ним просто не встигли.

Тільки гості розвели м"яч з центру поля, як футболісти "Барселони" м"яч перехопили, організували миттєву контратаку, Тьєррі Анрі в падінні встиг проштовхнути м"яч на хід Мессі, а аргентинець, знову ввірвався в штрафний майданчик з правого флангу, цього разу м"яко підсік м"яч над опорною ногою голкіпера.

"Барса" після перемоги набрала 65 очок і ділить з "Реалом" першу сходинку іспанської першості. У "Валенсії" залишилося 47 очок і третій рядок у турнірній таблиці.

За матеріалами LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «Мессі оформив хет-трик у матчі проти "Валенсії" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути