середа, 02 жовтня 2013 15:22

"Мені не цікава критика людини, яка змінила телеканал і погляди" - Блохін

"Мені не цікава критика людини, яка змінила телеканал і погляди" - Блохін
Олег Блохін поскаржився на брак часу. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін не вважає поточний стан команди в чемпіонаті України катастрофічним і думає, що в ЗМІ проти клубу організована антидинамівська кампанія.

Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на "СЭ в Украине".

"Готовий ручатися, що команда не опустить рук до останнього туру - поки залишатиметься хоча б один шанс поборотися за чемпіонство. А що відбувається зараз з "Динамо" переживаю нітрохи не менше вболівальників. Я ж не з боку прийшов: цей клуб для мене рідний, його біди я пропускаю через серце. Як і звучну з усіх боків критику. Причому якщо нашу гру розбирають професіонали, готовий до них прислухатися. А якщо з критикою виступає людина, яка вчора працювала на одному каналі і мала одну точку зору, а сьогодні - змінила погляди та місце роботи, мені це не цікаво", - вважає Олег Володимирович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохіна у Полтаві послали "на три букви" в міліції та закидали біляшами

"При моєму характері і амбіціях непросто читати весь той бруд, що ллється на команду. Намагаюся по можливості пресу не читати. І я б не звертав уваги на організовану, з моєї точки зору, кампанію, якби вона не зачіпала мікроклімат в "Динамо". Так, всі чудово розуміють, що наша команда не повинна опускатися нижче певної планки. Але, повторюся, результатів чекають, як кажуть, прямо тут і зараз. А якщо не буде руху вперед - ви самі розумієте, чим може справа обернутися", - сказав Блохін.

Тренер також вкотре поскаржився на відсутність часу на формування команди.

"Чого не вистачає на даному етапі, так це часу. Але от що дивно: за "Шахтарем" визнають право на перебудову складу і зниження результатів, а за "Динамо" - ні. Не помічаючи, що в "Металісті" кадрова обойма формувалася протягом багатьох років під керівництвом одного і того ж тренера, а Хуанде Рамосу знадобилося близько трьох сезонів, щоб досягти сьогоднішньої гри", - сказав він.

Нагадаємо, після 11 матчів чемпіонату України "Динамо" знаходиться на 5- му місці і відстає від лідируючого "Металіста" на 11 очок. Крім того, кияни невдало стартували у Лізі Європи, програвши в першому турі групового раунду бельгійському "Генку".

Зараз ви читаєте новину «"Мені не цікава критика людини, яка змінила телеканал і погляди" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути