понеділок, 17 грудня 2012 16:15

"Мені говорили, що ти сучий син, але я не думав, що настільки" - Моурінью наїхав на журналіста

"Мені говорили, що ти сучий син, але я не думав, що настільки" - Моурінью наїхав на журналіста
Журналісту сповна дісталося від Моурінью. Фото: fightnews.ru

Головний тренер мадридського футбольного клубу "Реал" Жозе Моурінью облаяв кореспондента газети Marca Антона Меану. Про це пише іспанське видання Sport. "Мені говорили, що ти сучий син і погана людина, але я не думав, що настільки", - сказав Моурінью журналісту.

Розмова тренера з Меаною, за даними видання, відбулася 16 грудня після прес-конференції, що пройшла після закінчення матчу чемпіонату Іспанії, в якому "Реал" зіграв внічию з "Еспаньолом" (2:2).

"У світі футболу я і мої люди - це високий рівень, а ти в світі журналістики - лайно", - заявив тренер "Реала" кореспонденту Marca. За словами Моурінью, Меана ненавидить "Реал" і його особисто, тому задає провокаційні питання.

Моурінью сказав, що Меані слід бути уважнішими до джерел інформації. За словами тренера "Реала", в команді є 21 футболіст, який підтримує Моурінью, і три білі ворони (Моурінью використовував іспанський вираз "чорні вівці" з тим самим значенням - Ред.). Тренер підкреслив, що журналіст подає думку тих, хто "шкодить своїм партнерам", як новину.

Зараз ви читаєте новину «"Мені говорили, що ти сучий син, але я не думав, що настільки" - Моурінью наїхав на журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути