Ексклюзиви
субота, 19 січня 2008 11:21

Мейвезер-старший готуватиме Де Ла Хойю до поєдинку проти свого сина

Колишній чемпіон світу в шести вагових категоріях Оскар Де Ла Хойа повідомив про те, що він вийде на ринг 3 травня в поєдинку проти поки невідомого суперника. Річард Шафер з Golden Boy Promotions заявив, що список потенційних супротивників Де Ла Хойі скоротився вже до трьох імен, проте відмовився назвати їх. Цей поєдинок буде "тренуванням" для "Золотого хлопчика" перед його матчем-реваншем з кращим боксером сучасності Флойдом Мейвезером-молодшим.

Зі слів Де Ла Хойі, 2008 рік стане останнім в його боксерській кар"єрі, і він має намір зробити його найвидатнішим зі всіх тих років, які він провів на професійному рингу. Початок цьому покладе поєдинок в травні, який дозволить збільшити глядацький інтерес до призначеного на 13 вересня бою проти "Красунчика Флойда", а в кінці цього року успішний боксер і не менш успішний промоутер Оскар Де Ла Хойя планує організувати велике боксерське шоу, яке стане останнім в його боксерській біографії.

Де Ла Хойя також повідомив про те, що відомий фахівець Флойд Мейвезер-старший, котрий тренував його протягом шести років, погодився готувати його до всіх трьох поєдинків, включаючи, звісно, бій проти Флойда Мейвезера-молодшого, який приходиться Мейвезеру-старшому рідним сином.

"Флойд-старший погодився тренувати мене для бою з Флойдом Мейвезером-молодшим. Це прекрасна новина для мене. Я повністю упевнений в своїх силах, коли в моєму куті Флойд-старший. Він знає молодшого Флойда краще, ніж хто-небудь інший. Він один з тих, хто його створив. З Флойдом-старшим мої шанси на перемогу значно збільшилися", - заявив Де Ла Хойа .

Не секрет, що давня і добре відома ворожнеча між батьком і сином Мейвезерами приверне додатковий інтерес до цього бою.

Allboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Мейвезер-старший готуватиме Де Ла Хойю до поєдинку проти свого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути