вівторок, 01 червня 2021 11:11

Мейвезера посадили за домашнє насилля

Мейвезера посадили за домашнє насилля

1 червня 2012 року один з найкращих в історії боксу, американець Флойд Мейвезер-молодший почав відбувати тримісячне тюремне ув'язнення. Боксера засудили за домашнє насилля і напад на колишню подругу, матір його трьох дітей Джозі Гарріс восени 2010-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мейвезер підписав контракт на бій, у якому перебував на межі нокдауну

Мейвезер мав сісти у в'язницю ще 6 січня 2012 року. Але суддя Мелісса Сарагоса дозволила відкласти відбуття терміну, щоб дати можливість Мейвезеру провести бій 5 травня і виконати раніше досягнуті домовленості.

5 травня 2012-го в Лас-Вегасі, США, непереможний Флойд Мейвезер-молодший здобув 43-тю перемогу на профі-ринзі. Перемігши пуерториканця Мігеля Котто за одноголосним рішенням суддів, Флойд став чемпіоном світу у п'ятій ваговій категорії. На кону в тому поєдинку стояв титул WBA Super у першій середній вазі, яким володів Котто, і вакантний Діамантовий титул WBC.

Після двох місяців ув'язнення Мейвезера достроково випустили на волю за зразкову поведінку

Тюремний термін американський боксер почав відбувати з першого дня літа. Він сидів в одиночній камері. Йому було дозволено проводити тренування та харчуватися окремо від інших. А після двох місяців ув'язнення Мейвезера достроково випустили на волю за зразкову поведінку.

2015 року Флойд Мейвезер мав намір відвідати Австралію, але влада цієї країни відмовила йому в отриманні австралійської візи. Причиною став тюремний термін, який боксер відбув за домашнє насилля.

У березні 2020-го Джозі Гарріс була знайдена мертвою у власній машині. Смерть 40-річної жінки спричинило передозування наркотиків. Стосунки Мейвезера і Гарріс тривали 15 років - з 1995-го по 2010 рік.

Зараз ви читаєте новину «Мейвезера посадили за домашнє насилля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути