Ексклюзиви
середа, 13 травня 2009 08:37

Медведєв став чемпіоном світу з хокею

Медведєв став чемпіоном світу з хокею

Хокеїсти збірної Росії, які 10 травня виграли чемпіонат світу в Швейцарії, подарували Дмитру Медведєву светр з номером 47, під яким грає Олександр Радулов. Радулов став автором переможної шайби у фінальному матчі чемпіонату світу з канадцями (2:1). Зустріч збірної Росії з Медведєвим пройшла 12 травня.

Хокеїсти також подарували президентові Росії золоту медаль чемпіонату світу 2009 року і чемпіонський перстень. Медведєв зізнався, що дивився фінальний матч Росія - Канада з друзями, а гра тримала його в напрузі до останньої секунди.

Рік тому хокеїсти подарували президентові ключку Іллі Ковальчука

Рік тому збірна Росії з хокею зустрічалася з Медведєвим після перемоги на чемпіонаті світу - 2008 в Канаді. Тоді хокеїсти подарували президентові ключку Іллі Ковальчука (автора переможного гола у фіналі з канадцями) і пообіцяли, що через рік знову приїдуть на зустріч з Медведєвим із золотими медалями. Цього разу президент запропонував зробити такі зустрічі хорошою традицією.

Багато хокеїстів прийшли на зустріч з Медведєвим з дружинами, а головний тренер команди В"ячеслав Биков і нападаючий Костянтин Горовіков узяли з собою дітей. Медведєв підкреслив, що перемога хокейної збірної особливо важлива зараз - "в непрості часи".

На чемпіонаті світу 2009 року збірна Росії виграла всі дев"ять матчів. У фіналі, як і рік тому, росіяни виграли у збірної Канади (2:1). Найкращим гравцем чемпіонату світу був визнаний нападаючий російської команди Ілля Ковальчук.

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Медведєв став чемпіоном світу з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути