неділя, 10 травня 2009 16:19

У російських хокеїстів вкрали швейцарські годинники

У російських хокеїстів вкрали швейцарські годинники
Перед фінальним матчем чемпіонату світу з хокею в Швейцарії обікрали російських хокеїстів. Про це повідомляє інтернет-видання "Чемпіонат.Ру".

Приїхавши на ранкове тренування на стадіон

Post Finance Arena в Берні, російські хокеїсти виявили, що роздягальня команди зламана. Пропали годинники швейцарського виробництва нападаючих Сергія Зінов"єва і Антона Кур"янова.

Інцидент викликав обурення російської делегації на чемпіонаті світу. "Це вже зовсім беззаконня якtсь, ми цього так не залишимо", - заявив президент Федерації хокею Росії Владислав Третяк.

Організація чемпіонату світу в Швейцарії неодноразово викликала нарікання з боку хокеїстів різних команд і представників делегацій.

Зокрема, вони скаржилися на тісні номери і маленькі ліжка в готелях. Хокеїсти збірної Латвії відзначали погану якість льоду на тренувальному катку.

Лідер чеської збірної Яромір Ягр розповів, що його команді запропонували під час матчів користуватися одним душем і туалетом з білоруськими хокеїстами.

Зараз ви читаєте новину «У російських хокеїстів вкрали швейцарські годинники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути