Ексклюзиви
пʼятниця, 16 травня 2008 14:33

Медведєв привітав Діка Адвоката і його команду з перемогою (ФОТО)

В п"ятницю петербурзький "Зеніт", який виграв в середу Кубок УЄФА, прилетів у Москву і привіз в столицю 15-кілограмовий кубок, зроблений з чистого срібла.

Президент Росії Дмитро Медведєв зустрівся з командою в Єкатерининському залі Кремля, оформленому в біло-блакитних тонах - кольорах "Зеніта". В зустрічі брали участь гравці, тренери, керівники "Зеніта", а також міністр спорту, туризму і молодіжної політики РФ Віталій Мутко, який очолює Російський футбольний союз.

Футболісти були одягнені в темні костюми, деякі прийшли з синьо-білими краватками. Капітан команди Анатолій Тимощук приніс кубок, який встановили на білому столику в центрі залу.

Дмитро Медведєв розраховує, що перемога "Зеніта" в Кубку УЄФА дасть новий поштовх розвитку російського футболу. "Молодці! Просто молодці! Щиро радий зустрічі з вами, поздоровляю з блискучою перемогою. Хотілося б, щоб ця перемога була поворотною точкою в розвитку російського футболу", - заявив президент РФ.

Медведєв назвав Кубок УЄФА одним з найприємніших трофеїв європейського футболу. З його слів, "Зеніт" завоював цей кубок в напруженій боротьбі: "Ви перемогли дуже сильних суперників".

Медведєв стверджує, що за футболістів "Зеніта" переживали не тільки вболівальники команди, але і вся країна. "Це тріумф російського футболу", - заявив Медведєв.

Глава держави особливо виділив заслуги головного тренера команди Діка Адвоката: "багато в чому завдяки вашому досвіду, таланту "Зеніт" минулого року став чемпіоном Росії, а початок цього року ознаменувався перемогою в Кубку УЄФА".

Газета.Ru
Зараз ви читаєте новину «Медведєв привітав Діка Адвоката і його команду з перемогою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути