вівторок, 25 травня 2010 17:06

Матч за Суперкубок України відбудеться в Запоріжжі

Матч за Суперкубок України відбудеться в Запоріжжі

Дирекція Прем'єр-ліги України ухвалила рішення провести матч за за "Інтер Суперкубок України" між "Шахтарем" і "Таврією" у Запоріжжі на "Славутич-Арені".

Міський голова Євген Карташов звернувся до Прем"єр-ліги з пропозицією про співпрацю і запросив керівництво Об"єднання на ознайомчий візит.

Наприкінці минулого тижня директорат ліги відвідав Запоріжжя і залишився задоволений переговорами. На зустрічі із Євгеном Карташовим сторони досягли домовленостей про організацію "Інтер Суперкубка України" у Запоріжжі.

"Мер міста вийшов з конкретною пропозицією. Запоріжжя − це справжнє футбольне місто, яке славиться не лише своєю командою, а й щирими та відданими вболівальниками, − прокоментував рішення про місце проведення "Інтер Суперкубка України" президент ПЛ Віталій Данилов. − Переконаний, що 4 липня у Запоріжжі відбудеться наймасштабніше за всю історію турніру футбольне дійство".

Єдине, що турбує керівництво ПЛ - місткість стадіону запорізького "Металурга". Через це Прем"єр-лігою розробляється проект фан-зони, щоб додаткові тисячі вболівальників змогли долучитися до свята "Інтер Суперкубок України", що символізуватиме початок нового футбольного сезону.

За матеріалами ФПЛ

Зараз ви читаєте новину «Матч за Суперкубок України відбудеться в Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути