середа, 04 травня 2011 18:24

"Матч "Спартак"-"ЦСКА" не йде ні в яке порівняння з "Динамо"-"Шахтар"- Сьомін

"Матч "Спартак"-"ЦСКА" не йде ні в яке порівняння з "Динамо"-"Шахтар"- Сьомін

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін впевнений у правильності рішення арбітра, який призначив пенальті у ворота "Шахтаря" в матчі 27-го туру Прем'єр-ліги, який кияни виграли з рахунком 3:0. Про це йдеться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ.

"Звичайно, був, раз суддя призначив. Гравці вели себе дуже гідно, діяли з найвищою самовідданістю, незважаючи на складне поле. Це стосується як наших футболістів, так і "Шахтаря". Так, сьогодні програв "Шахтар", до цього ми їм. Але це життєва ситуація. Футбол ж, який показують обидві команди, дуже гарної якості, а кожна з команд вже розбере свої помилки", - сказав Сьомін, якого цитує офіційний сайт "Динамо".

Тренер також відзначив, що гра з "Шахтарем" не пройшла безслідно для деяких футболістів.

"Наслідки завжди є після таких напружених поєдинків. Наша обойма трохи порідшала, участь низки гравців у матчі з "Карпатами" залишається під питанням. Але медичний персонал докладе максимум зусиль, щоб усіх повернути в стрій - і Юссуфа, і Хачеріді, та інших хлопців з дрібними пошкодженнями", - зазначив він.

За словами Юрія Сьоміна, матч "Динамо" з "Шахтарем" став би окрасою будь-якого чемпіонату.

"Найдивовижніше, що в ЗМІ акцентують увагу на якомусь одному спірному моменті. Це все робочі ситуації, тим більше при такому величезному напруженні. А ось про хороший футбол говориться дуже мало. Довелось подивитися перед цим поєдинок "Спартака" з ЦСКА в чемпіонаті Росії, так він не йде ні в яке порівняння - за динамікою, якостю. Шевченко забив блискучий м'яч, і якщо б це сталося, приміром, в Італії, то епізод показували б по телебаченню цілий день.

Те ж саме стосується і голу Гусєва. Ми повинні підвищувати свою самооцінку за рахунок футболу, адже це наша ліга. І за рахунок подібних протистоянь, як "Динамо" з "Шахтарем", ми можемо рухатися вперед. Чим більше таких матчів буде, тим більше людей будуть ходити на футбол, більше поваги буде до вітчизняного футболу. А ми чіпляємося за окремі моменти - що сказав Луческу, був пенальті чи не був", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «"Матч "Спартак"-"ЦСКА" не йде ні в яке порівняння з "Динамо"-"Шахтар"- Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути