вівторок, 26 липня 2011 18:52

Матч "Карпати" - "Сент-Патрікс" можуть не транслювати по ТБ

Матч "Карпати" - "Сент-Патрікс" можуть не транслювати по ТБ

У четвер, 28-го липня, львівські "Карпати" у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи вдома прийматимуть ірландський "Сент-Патрікс".

До початку зустрічі залишилося дві доби. Втім, питання трансляції гри зі стадіону "Україна" залишається під питанням.

Наразі у сітці телепередач жодного з вітчизняних телеканалів гри "Карпати" – "Сент-Патрікс" немає. Більше того, як стало відомо "Галичині спортивній" з достовірних джерел, є дуже велика ймовірність того, що трансляції не буде взагалі.

Тим часом, головний тренер ірландського "Сент-Патрікс" Піт Махон заявив, що нічого не знає про українську команду, і зізнався, що чемпіонат країни для його команди важливіший.

"Чемпіонат важливіший, - розповів Махон в інтерв'ю прес-службі "Карпат". - Рано чи пізно ми все одно вилетимо з Ліги Європи, а чемпіонат залишиться. І ми будемо продовжувати грати в ньому, щоб знову вийти в єврокубки. Про "Карпати", чесне слово, нічого не знаю. Так, щось чув, щось бачив по телевізору, але не більше.

Досить смішно, що цієї зими я був в Іспанії, на турнірі Copa del Sol, але за "Карпатами" не дуже слідкував, бо не думав, що доля колись зведе нас".

Зараз ви читаєте новину «Матч "Карпати" - "Сент-Патрікс" можуть не транслювати по ТБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути