Ексклюзиви
середа, 23 січня 2008 11:57

Матч ФК "Москва" - "Зеніт" не відбудеться в Лондоні

Пропозиція генерального директора ФК "Москва" Юрія Белоуса про проведення матчу другого туру російської футбольної прем"єр-ліги  з "Зенітом" на одному із стадіонів Лондона була знехтувана на загальних зборах РФПЛ, які відбулися у вівторок, 22 січня.

Генеральний директор "Динамо" Дмитро Іванов охарактеризував ініціативу ФК "Москва" як "марення", а директор "спартака" Сергій Шавло додав:

- Пропозиція Білоуса - безумство.

Компанія IMG запропонувала московському клубу провести першу домашню зустріч другого туру проти пітерців у Англії. Його керівництво цю новаторську ініціативу підтримало, та і боси клубу з Санкт-Петербурга також дало заздалегідь згоду.

Компанія IMG обіцяла узяти всі витрати по перельоту і мешканню команд в Лондоні на себе. Неодмінною умовою для IMG, виступаючою промоутером матчу, стане дотримання всіх зобов"язань перед спонсорами - як номінальних господарів - ФК "Москва", так і РФПЛ.

Прецедентів проведення матчу чемпіонату країни на території іноземної держави в історії російського футболу ще не було.

Своє негативне відношення до даної інновації нещодавно виразив і президент Російського футбольного союзу (РФС) Віталій Мутко. Він дав зрозуміти, що у цієї ідеї не багато шансів на реалізацію, оскільки вона неє ціллю і регламентом чемпіонату Росії з футболу.

Джерело: "Newsland.ru"

Зараз ви читаєте новину «Матч ФК "Москва" - "Зеніт" не відбудеться в Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути