субота, 12 травня 2007 16:07

Масса виграв четвертий поспіль поул для "Феррарі"

На Гран-Прі Іспанії "Формули-1" четвертий поспіль поул для "Феррарі" і третій поспіль для себе виграв бразилець Феліпе Масса, 26 років. Лише на три сотих секунди він випередив діючого чемпіона та господаря гонки Фернандо Алонсо ("Макларен").

Третім стартуватиме Кімі Райкконен з "Феррарі", четвертим - Льюїс Хемілтон з "Макларена".

- Дуже хороший результат. Це третій поспіль поул для мене. Ми дуже швидкі. Але "Макларен" не сильно нам поступається. Завтра на всіх чекає цікава боротьба. Буде дуже важко. Іспанська підтримка на боці Алонсо. Але сподіватимемося, що їм подобаються і латиноамериканці, - пожартував на прес-конференції після кваліфікації Масса.

- Думаю, у нас поки що все чудово. Перший ряд це підтверджує, - каже Алонсо. - З впевненістю дивимося у майбутнє. Спробуємо завтра поборотися за перемогу. Хоча зробити це буде складно, адже результати дуже щільні.

- Не сподівався на такий результат. Задоволений хоча б від того, що автомобіль швидкий. Я втратив багато на останньому секторі. Буде над чим попрацювати, - розповідає Райкконен. - Подивимося, що буде завтра. Останній поворот дуже підступний. Однак ця ситуація однакова для всіх.

Зараз ви читаєте новину «Масса виграв четвертий поспіль поул для "Феррарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути