Ексклюзиви
понеділок, 27 серпня 2007 16:23

Маслаченко коментуватиме матчі Ліги чемпіонів на ТРК "Україна"

ТРК "Україна" і НВО "Поверхность", офіційний володар прав на трансляції ігор Ліги чемпіонів УЄФА в Україні, підписали контракт на показ матчів Ліги чемпіонів сезону 2007/2008.

Телеглядачеві буде запропонована нова для українського телебачення концепція показу Ліги чемпіонів. За трансляцією гри в прямому ефірі слідуватиме футбольний проект "Ніч з Лігою Чемпіонів" за участю відомих в Україні експертів. Своя згода на участь в проекті дали визнані професіонали в області футболу - В"ячеслав Грозний і Віктор Догадайло. Вести "Ніч Ліги чемпіонів" буде Олександр Денісов, продюсер і ведучий популярної програми "Футбольний уїк-енд". Після закінчення експертного огляду телеглядачі зможуть подивитися ще одну гру в записі. У результаті, шанувальники футболу проведуть 5 годин з Лігою чемпіонів на ТРК "Україна". По неділях канал транслюватиме тележурнал "Щоденник Ліги чемпіонів".

Спеціально для роботи в ефірі на іграх Ліги чемпіонів планується і залучення відомого спортивного коментатора, живої легенди коментаторського мистецтва, - Володимира Маслаченко. Також коментувати матчі на ТРК "Україна" будуть Андрій Маліновський і Олександр Тингаєв.

Для відповідності затвердженим УЄФА стандартам телепоказу матчів Ліги Чемпіонів ТРК "Україна" купив в Італії пересувну телевізійну станцію, аналогів якої в Україні немає. Нова знімальна техніка оснащена високоякісною оптикою і так званою технологією Super slow-motion (сповільнений повтор високої чіткості), що дозволяє здійснити показ футбольній трансляції на найвищому рівні.
Зараз ви читаєте новину «Маслаченко коментуватиме матчі Ліги чемпіонів на ТРК "Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути