середа, 19 травня 2010 11:27

Маркевич зробив відбій з підйомом на годину раніше, ніж у Михайличенка

Маркевич зробив відбій з підйомом на годину раніше, ніж у Михайличенка

Підготовку до трьох контрольним матчів, перший з яких збірна України проведе 25 травня проти литовців, Мирон Маркевич розбив на два періоди. До 21 числа команда буде працювати в режимі дворазових тренувань. А ось подальша програма залежить від того, в якому стані на той момент будуть перебувати футболісти - новий головний тренер не хоче, щоб гравці "перевантажилися".

Зараз же тренерський штаб більше уваги приділяє теоретичній підготовці - за досить короткий період Маркевичу необхідно з футболістів різних команд зліпити одне ціле і довести до них своє розуміння того, як повинна будуватися гра.

Що стосується розпорядку дня команди при новому головному тренерові, то він мало чим відрізняється від розкладу при Олексії Михайличенко. Єдина серйозна відмінність - на годину раніше підйом і відбій. Це нововведення навряд чи сподобається таким відомим "совам", як Селезньов та Мілевський.

За матеріалами mycityua.com

Зараз ви читаєте новину «Маркевич зробив відбій з підйомом на годину раніше, ніж у Михайличенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути