вівторок, 17 січня 2017 21:45

Маркевич зіграв у команді Дем'яненка і переміг Іспанію
12

Збірна України з футболу серед ветеранів посіла друге місце на міжнародному турнірі пам'яті Давида Петріашвілі, який відбувся в Тбілісі.

Організаторам вдалося зібрати найкращих гравців минулих років п'яти країн - Грузія, Україна, Іспанія, Туреччина і Азербайджан і збірну співробітників УЄФА.

Анатолій Дем'яненко, головний тренер збірної України, задіяв у іграх Мирона Маркевича, Віталія Реву, Володимира Єзерського, Віталія Косовського, Дмитра Пінчука, В'ячеслава Свідерського, Сергія Нагорняка, Олега Собуцького, Андрія Донця та Едуарда Цихмейструка.

У груповому турнірі Україна спершу зіграла внічию 3:3 з Азербайджаном (у наших відзначилися Нагорняк (двічі) та Єзерський), а потім перемогла іменитих іспанців - 3:2 (Донець, Цихмейструк та Пінчук). Команда Анатолія Дем'яненка посіла в групі перше місце, вийшовши до півфіналу на Туреччину. Завдяки м'ячам від Нагорняка, Єзерського та Цихмейструка була досягнута перемога - 3:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маркевич у Хмельницькому зіграв у футбол з десантниками

Дві тисячі глядачів на трибунах, повна ложа почесних гостей, пряма телевізійна трансляція – атрибути фінального матчу Грузія – Україна. Кращої кульмінації футбольного турніру складно побажати. У складі господарів вийшли Леван Кобіашвілі, Георгій Деметрадзе, Александр Іашвілі, Давід Муджирі, Георгій Ломая та інші. Підтримати колег прийшли легенди грузинського футболу минулих років - Кахабер Каладзе і Олександр Чивадзе.

Впродовж більшої частини матчу була рівна гра, команди по черзі виходили вперед. Але в кінцівці зустрічі сильнішими виявилися грузини - 7:4 (у України відзначилися Сергій Нагорняк (тричі) та Едуард Цихмейструк, у Грузії Александр Іашвілі (чотири рази), Леван Кобіашвілі (двічі) та Давід Муджирі.

Призом найкращого гравця турніру був відзначений Сергій Нагорняк .

Зараз ви читаєте новину «Маркевич зіграв у команді Дем'яненка і переміг Іспанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути