четвер, 04 серпня 2016 17:31

Маркевич у Хмельницькому зіграв у футбол з десантниками
25

Фото: Володимир Раснер

Професійне свято десантників відзначили у в Хмельницькому. В гості до 8-го окремого полку спеціального призначення прибула національна збірна України з футболу серед ветеранів, провівши товариський матч на центральному стадіоні міста "Поділля".

До складу збірної тренер Володимир Лозинський підібрав солідну за іменами компанію. Віталій Косовський, Сергій Нагорняк, Сергій Беженар, Всеволод Романенко, Олександр Призетко, Віталій Самойлов, Едуард Цихмейструк, Олександр Венглинський, Віталій Свідерський, Віктор Мороз, Артем Яшкін, Андрій Донець, Сергій Коновалов, Андрій Оксимець.

Окрасою матчу стала участь глави комітету національних збірних ФФУ Мирона Маркевича. 65-річний фахівець при кожному торканні м'яча незмінно викликав оплески глядачів, провівши на полі в цілому близько двадцяти хвилин.

Матч, який обслуговував кращий арбітр України 2000 року Ігор Хіблін, за інтригою був подібний до крутого американського трилера – по черзі вперед виходила то одна, то інша команда. У підсумку удача посміхнулася військовим - 5: 4. У складі збірної України відзначилися Нагорняк, Призетко, Венглинський та Мороз. В самому кінці зустрічі рахунок міг стати і рівним, але Коновалов не реалізував пенальті.

Зараз ви читаєте новину «Маркевич у Хмельницькому зіграв у футбол з десантниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути