Ексклюзиви
понеділок, 10 травня 2010 12:04

Маркевич викликав у збірну Гусєва

Маркевич викликав у збірну Гусєва

У списку гравців, викликаних головним тренером збірної України для підготовки до товариських матчів з національними командами Литви (25 травня, Харків), Румунії (29 травня, Львів) і Норвегії (2 червня, Осло), сталася одна зміна.

Півзахисник київського "Динамо" Олег Гусєв, який, повністю відновившись після травми, відзначився дублем у матчі молодіжної першості проти запорізького "Металурга", а вчора відіграв весь другий тайм в поєдинку основних складів, привернув увагу тренерського штабу української збірної, і в найближчі дні хавбек отримає виклик до лав головної команди країни. Про це повідомив один з помічників наставника збірної України Мирона Маркевича - Олександр Хацкевич.

"11-го травня на адресу київського "Динамо" буде направлений офіційний факс щодо виклику Гусєва в збірну України", - сказав Хацкевич.

Нагадаємо, раніше воротар грозненського "Тереку" Андрій Дикань отримав виклик у національну збірну України, ставши третім голкіпером, запрошеним на перший збір команди під керівництвом Мирона Маркевича.

На перший збір національної команди України викликані 24 гравці.

За матеріалами Ua-football

Зараз ви читаєте новину «Маркевич викликав у збірну Гусєва ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути