пʼятниця, 05 жовтня 2007 10:19

Маркевич: трохи не дотягнули

Не дивлячись на програш "Металіста" "Евертону" (2:3) і припинення боротьби в Кубку УЄФА наставник харківського клубу Мирон Маркевич залишився задоволений грою своїх підопічних.

- На жаль, не дотягнули. Причина одна – у нас не було можливості підсилити гру. У нас були два видалення в першому матчі, плюс ми трохи недоукомплектувалися футболістами. Звичайно, з такою командою як "Евертон" потрібно мати рівноцінні заміни. Ті футболісти, які у нас вийшли на заміну, на жаль, не підсилили нашу гру. А у "Евертона" вийшли на заміну футболісти, які гру підсилили і зробили результат. Це, можливо, звучить банально, але, на жаль, для того, щоб брати участь у єврокубкових турнірах, потрібно мати два рівноцінних склади. Але я задоволений грою, чесно вам скажу. Нічого поганого не можу сказати на адресу своїх футболістів. Навіть коли вони помилялися, коли нам забивали голи – це футбол. Звичайно, я вітаю "Евертон" з перемогою, важкою для них. Ну і якби нам хоч трохи усміхнулась удача, ми сьогодні могли б і виграти. Але це для нас хороша наука на майбутнє. Я сподіваюся, що воно буде для "Металіста", - сказав Мирон Маркевич.

http://metallist.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Маркевич: трохи не дотягнули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути