пʼятниця, 07 листопада 2008 13:08

Маркевич незадоволений Жажею, а тренер "Герти" пишається Вороніним

Після втрати очок у домашньому матчі Кубку УЄФА з "Гертою" наставник харківського "Металіста" Мирон Маркевич не приховував своєї незадоволеності грою української команди.

"Я не вважаю нічию прийнятним результатом, для нас це невдача, - цитує наставника харків"ян офіційний сайт УЄФА. - Мені здалося, що ми володіли відчутною перевагою. Проте, пройти оборону суперника, який програв останній матч у Бундеслізі з рахунком 1:5, наша команда не змогла".

А ось наставника гостей Люс"єна Фавре нульовий результат харківської зустрічі цілком задовольнив. "Ми добилися хорошого результату, і я вважаю, що все пройшло успішно, - розповів він журналістам, додавши, що головна заслуга захисників "Герти" полягає в успішній нейтралізації рослого 23-річного форварда господарів Жажа, чия гра справляє на нього велике враження. - Бразилець - дуже сильний гравець. Ось і проти нас він відіграв дуже непогано, багато рухався, але змушений був атакувати наші ворота лише із-за меж штрафної".

На думку Мирона Маркевича найрезультативніший футболіст його команди в нинішньому сезоні цього разу залишився в тіні. "Від Жажа я, як і вболівальники "Металіста", чекав сьогодні більшого, - зізнався тренер. - Розумієте, молодому футболістові важко грати, коли навколо нього ходять чутки про 20 мільйонів євро". У таку суму оцінив можливий трансфер гравця президент харків"ян Олександр Ярославський - за інформацією газет, інтерес до бразильця вже проявляють київське "Динамо" і донецький "Шахтар". 

Найпомітнішим у складі гостей цього вечора був форвард збірної України Андрій Воронін. "Він виконав дуже великий обсяг роботи, - похвалив нападаючого головний тренер "Герти". - Ми знали, що з "Металістом" потрібно зберігати рухливість оборони. Деколи нам доводилося дуже важко, але епізодами моїй команді вдавалося вирівняти гру. Наприкінці господарі зробили ставку на верхові передачі, і для нас це створило певні проблеми. Проте в результаті ми вистояли".

ПІК України

Зараз ви читаєте новину «Маркевич незадоволений Жажею, а тренер "Герти" пишається Вороніним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути