вівторок, 09 лютого 2010 10:35

Маркевич дебютує матчем проти збірної Литви

Маркевич дебютує матчем проти збірної Литви

Запланований на 24 травня в Лондоні товариський матч між збірними України і Гани, який повинен був стати дебютом для Мирона Маркевича як наставника української національної команди, довелося відмінити. Причиною стала ініціатива ганців про перенесення цього поєдинку на інший день.

Річ у тому, що представники Гани звернулися у ФФУ з проханням перенести матч із збірною України на пізніший термін, запропонувавши зіграти в столиці Англії не раніше 27 травня, інформує "Команда".

Проте на 29 травня в планах у команди Маркевича - спаринг із збірною Алжиру (до речі, звітний візит "жовто-сині" зроблять у лютому 2011 року), а 2 червня українці на виїзді зустрічається з командою Норвегії. Тому за взаємною домовленістю матч із збірною Гани і був скасований.

Щоб не міняти плани підготовки національної команди, після жеребкування відбірного турніру Євро-2012, яка в неділю пройшла у Варшаві, керівники ФФУ домовилися про те, що замість ганців стартовий поєдинок біля керма збірної Мирон Маркевич проведе з національною командою Литви.

Домовилися, що цей матч відбудеться в Україні, і практично із стовідсотковою впевненістю можна говорити, що пройде він у Харкові. Що стосується домашнього поєдинку з командою Алжиру, то місто, в якому він відбудеться, поки уточнюється. Нагадаємо, спочатку планувалося, що цей матч відбудеться в Харкові.

За матеріалами Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Маркевич дебютує матчем проти збірної Литви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути