четвер, 03 листопада 2011 11:33

Маріо Гомес побив німецький рекорд Ліги чемпіонів

Маріо Гомес побив німецький рекорд Ліги чемпіонів

Нападник мюнхенського футбольного клубу "Баварія" Маріо Гомес став найрезультативнішим німецьким гравцем в історії Ліги чемпіонів.

У ніч на 3 листопада Гомес зробив хет-трик у матчі з італійським "Наполі" (3:2) і за загальною кількістю голів обійшов Міхаеля Баллака. Про це пише британське видання The Guardian.

Усього в активі Гомеса тепер 17 м'ячів у головному єврокубку. Баллак, який виступав за німецькі "Кайзерслаутерн", "Байєр", "Баварію" і лондонський "Челсі" (зараз він знову грає за "Байєр"), забив 16 голів.

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, у матчі з "Наполі" Гомес відзначився на 17-й, 23-й і 42-й хвилинах. В італійського клубу обидва голи забив Федеріко Фернандес, який вразив ворота "Баварії" на 45-й і 79-й хвилинах.

Після чотирьох турів групового етапу Ліги чемпіонів "Баварія", яка набрала 10 очок, лідирує в групі A. В англійського "Манчестер Сіті" - сім очок, у "Наполі" - п'ять очок, а іспанський "Вільяреал" не набрав жодного очка.

Зараз ви читаєте новину «Маріо Гомес побив німецький рекорд Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути