четвер, 03 листопада 2011 08:56

Швайнштайгер зламав ключицю у матчі Ліги чемпіонів

Швайнштайгер зламав ключицю у матчі Ліги чемпіонів

Півзахисник мюнхенської "Баварії" Бастіан Швайнштайгер отримав перелом ключиці у матчі Ліги чемпіонів проти італійського "Наполі". Ця гра відбулася увечері 2 листопада в Мюнхені і завершилася перемогою "Баварії" з рахунком 3:2. Швайнштайгер отримав травму, невдало впавши в одному з епізодів, повідомляє AFP.

Футболіст залишив поле на ношах. Замість нього на поле вийшов українець Анатолій Тимощук (на 53-й хвилині). За словами головного тренера "Баварії" Юппа Хайнкеса, точні терміни відновлення Швайнштайгера поки невідомі. Багато чого буде залежати від того, чи знадобиться йому операція.

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, у матчі "Баварія" - "Наполі" у складі німецької команди всі три голи забив Маріо Гомес. М'ячі "Наполі" на рахунку аргентинського захисника Федеріко Фернандеса.

"Баварія" і "Наполі" в Лізі чемпіонів виступають у групі А разом з "Манчестер Сіті" і "Вільяреалом". Після чотирьох турів у "Баварії" десять очок, у "Манчестер Сіті" - сім, у "Наполі" - п'ять, у "Вільяреала" - нуль.

Зараз ви читаєте новину «Швайнштайгер зламав ключицю у матчі Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути