Ексклюзиви
вівторок, 28 жовтня 2008 11:21

Марат Сафін хоче піти зі спорту

Російський тенісист Марат Сафін, який програв 27 жовтня у першому колі паризького турніру серії "Мастерс" аргентинцю Хуану Монако (0:6, 6:7), повідомив, що може завершити кар"єру. Про це пише газета "Спорт-Експрес". За словами 28-річного тенісиста, останнім часом він не завжди отримує задоволення від гри. Остаточне рішення про своє майбутнє Сафін прийме взимку.

За словами спортсмена, сезон-2008, за підсумками якого Сафін увійшов до першої тридцятки рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP), склався для нього непоганим. Тенісист зазначив, що міг завершити кар"єру ще три роки тому через травму коліна.

Сафін підкреслив, що професійно грає в теніс вже 11 років. За словами тенісиста, при ухваленні рішення про продовження кар"єри він прислухатиметься до своїх внутрішніх бажань. "Мені здається, що своїми виступами я заслужив право на те, щоб приймати рішення самостійно", - додав тенісист.

За інформацією Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Марат Сафін хоче піти зі спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути