субота, 19 вересня 2009 11:38

Марадона розплатився з боргами своїми сережками

Марадона розплатився з боргами своїми сережками

Поліція Італії конфіскувала сережки знаменитого футболіста Дієго Марадони вартістю 4 тисячі євро, повідомляє ВВС. Сережки були вилучені в рахунок сплати податків, які Марадона повинен був заплатити за час виступів у складі італійського "Наполі".

В цілому тренер збірної Аргентини звинувачується в несплаті податків на суму в 37 мільйонів євро. До Італії Марадона прибув для лікування в клініці на півночі країни.

Трьома роками раніше італійська поліція вже конфісковувала майно Марадони. Тоді у колишнього футболіста вилучили дві пари годинників Rolex загальною вартістю в 10 тисяч євро. Податкові поліцейські заявляли, що діють за розпорядженням суду, згідно якому вони можуть конфіскувати у Марадони будь-яку цінну річ "в межах видимості".

Марадона грав у "Наполі" з 1984 по 1991 роки. У 1987 році "Наполі" заробив свій перший титул чемпіона Італії, через три роки клуб став двократним чемпіоном.

З жовтня 2008 року Дієго Марадона є головним тренером збірної Аргентини. Під його керівництвом команда виграла два з шести матчів і боротиметься за участь у фінальній стадії чемпіонату світу в стикових матчах.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Марадона розплатився з боргами своїми сережками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути