пʼятниця, 25 червня 2010 12:59

Марадона оголосив про смерть європейського футболу

Марадона оголосив про смерть європейського футболу

Головний тренер збірної Аргентини Дієго Марадона заявив, що в даний час футбол розвивається в Південній Америці, а в Європі помирає.

Марадона прийшов до такого висновку, проаналізувавши результати групового турніру чемпіонату світу в ПАР і відзначивши успішний виступ американських збірних, повідомляє "Чемпіон".

Аргентинський тренер підкреслив, що в 1 / 8 поки вийшли всі команди з Південної та Північної Америки: Уругвай, Мексика, Аргентина, Парагвай, Бразилія і США. "А з Європи хто? - Запитав Марадона. - Англійці, на яких боляче дивитися".

Наставник збірної Аргентини додав, що ідеальним фіналом ЧС-2010 він вважає матч між своєю командою і Бразилією. Такий фінал Марадона назвав "тріумфом південноамериканського футболу", про який будуть згадувати діти і онуки.

На чемпіонаті світу збірна Аргентини зайняла перше місце в групі В, вигравши всі три матчі. 27 червня в 1 / 8 фіналу аргентинці зустрінуться з командою Мексики. Марадона назвав мексиканську збірну ідеальним суперником для аргентинців, підкресливши, що відчуває глибоку повагу до цієї команди, країни і всього мексиканського народу.

За матеріалами Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Марадона оголосив про смерть європейського футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути