пʼятниця, 30 квітня 2021 00:37

"Манчестер Юнайтед" знищив "Рому"

"Манчестер Юнайтед" знищив "Рому"
Едін Джеко забив другий м'яч у ворота "Манчестер Юнайтед". Фото: Reuters"

"Манчестер Юнайтед" розгромив "Рому" в першому матчі півфіналу Ліги Європи – 6:2. У господарів дублі на рахунку Едісона Кавані й Бруну Фернандеша. Ще по одному разу відзначилися Поль Погба й Мейсон Грінвуд. У гостей забивали Лоренцо Пеллегріні й Едін Джеко.

Перед початком гри ведучі польского каналу "Польсат" назвали "Рому" найслабшою командою в півфінальній четвірці. Важко уявити, що вони думали в перерві матчу, коли гості вели 2:1. Підопічні Солск'єра першими відкрили рахунок і, здавалося, голи посипляться один за одним. Але тут зовсім недоречно рукою в карному майданчику зіграв Поль Погба й рахунок став рівним. А коли Джеко замкнув ідеальну комбінацію гостей у середині першого тайму, здавалося, що над господарями поля нависнули зловіщі хмари.

Ніхто не знає, як би розвивалися події, якби не травми Жордана Верету, Пау Лопеса й Леонардо Спінаццоли, яких вони зазнали ще в першому таймі. Паулу Фонсека змушений був міняти трьох гравців уже до 37-ої хвилини. Особливо відчутною для гостей була втрата воротаря. Подальші події в другому таймі лише підтвердили цю істину.

Фонсека змушений був міняти трьох гравців уже до 37-ої хвилини

На другу половину матчу вийшов уже зовсім інший "Манчестер Юнайтед", який підтвердив, що між ним і нинішньою "Ромою" – прірва. П'ять голів за 45 хвилин і ще кілька втрачених нагод яскраво демонструють рівень сьогоднішніх суперників. Справа ледь не дійшла до повторення рахунку 15-річної давнини, коли римляни були биті – 7:1.

До побиття гостей вирішив долучитися й арбітр матчу, коли призначив незрозумілий пенальті за рахунку – 3:2. Кавані не встигав на простріл із флангу. Так само не встигав захисник Кріс Смоллінг. Однак вже за межами поля ексгравець "Манчестер Юнайтед" влучив у ногу уругвайцеві. Арбітр потрактував це як пенальті й рахунок став – 4:2. Ще два м'ячі для машини Солск'єра були справою техніки. Щеред повторною зустріччю в Римі інтрига цього протистояння практично вмерла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Закрий свій рот!" - гравець ПСЖ образив Ґвардіолу

У паралельному матчі "Вільярреал" здолав удома "Арсенал" – 2:1. Господарі вигравали 2:0, але пропустили в кінцівці. Гармаші взагалі могли зрівнювати рахунок, якби Обамеянг наприкінці зустрічі реалізував вихід сам на сам. Матчі-відповіді пройдуть в четвер, 6 травня.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" знищив "Рому"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути