четвер, 29 квітня 2021 06:11

"Манчестер Юнайтед" розбив "Рому" з неймовірним рахунком

"Манчестер Юнайтед" розбив "Рому" з неймовірним рахунком
Кріштіано Роналду святкує взяття воріт "Роми". Фото: UEFA.com

Сьогодні в півфіналі Ліги Європи зустрінуться "Манчестер Юнайтед" - "Рома" і "Арсенал" - "Вільярреал".

Найбільш пам'ятний матч "Юнайтед" і "Рома" зіграли в чвертьфіналі Ліги чемпіонів 2006-07. Господарі перемогли з рахунком 7:1, легко відігравши поразку на виїзді - 1:2.

Практично кожна вдало розіграна комбінація, кожен удар господарів по воротах досягав мети. Початок побиття "Роми" поклав Каррік, красивим ударом з-за меж штрафного замкнув передачу Роналду (гол на совісті воротаря "Роми" Доні, який далеко вийшов з воріт). На 17-й хвилині свою появу в "основі" виправдав Алан Сміт, який відгукнувся на флангову передачу Гіггза. Валлієць став співавтором і третього гола, на цей раз виступивши асистентом для Руні. Під завісу першої 45-хвилинки індивідуальною майстерністю блиснув Роналду, гойднувши захисника і з кута штрафного який поклав м'яч точнісінько в ближній кут.

Португалець відзначився і на початку другого тайму, на цей раз реалізувавши чергову точну передачу Гіггза. Потім другий м'яч забив Каррік, після затяжної атаки відправив снаряд дальнім ударом в ліву "дев'ятку". Краплею меду в цистерні дьогтю для уболівальників італійського клубу став гол Де Россі, який перебував під щільною опікою Ріо Фердинанда, але примудрився в дотик замкнути флангову передачу Тотті. Однак останнє слово все одно залишилося за господарями. На 81-й хвилині ювелірний удар вдався вийшов на заміну Евра, з більярдною точністю який поклав м'яч в кут воріт багатостраждального Доні - 7:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанати "Ювентуса" вимагають посадити Кріштіано Роналду на лаву запасних

За рік до цього в півфіналі Ліги чемпіонів грали "Вільярреал" і "Арсенал" - нинішні суперники по іншому півфіналу Ліги Європи. Матч у Лондоні завершився перемогою господарів - 1:0. Матч-відповідь впевнено котився до нульової нічиєї, однак "Вільярреал" в кінці матчу отримав право на пенальті. Утім Рікельме не зміг переграти Леманна. "Арсенал" вийшов у фінал, де програв "Барселоні" - 1:2.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" розбив "Рому" з неймовірним рахунком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути