понеділок, 26 квітня 2021 15:01

Фанати "Ювентуса" вимагають посадити Кріштіано Роналду на лаву запасних

Фанати "Ювентуса" вимагають посадити Кріштіано Роналду на лаву запасних
Кріштіано Роналду не виходив на поле в програному матчі з "Аталантою". Фото: Reuters

Вболівальники "Ювентуса" залишилися незадоволені грою зіркового нападника туринського клубу 36-річного Кріштіану Роналду в матчі 33-го туру чемпіонату Італії з "Фіорентиною" - 1:1. Про це інформує Football Italia, який опублікував матеріал із заголовком "просто посадіть його на лавку".

Роналду не забивав в останніх трьох іграх Серії А, і фанати "Ювентуса" розлютилися після того, як португалець утратив очевидний гольовий момент в матчі з "Фіорентиною". Останній гол в чемпіонаті Італії Кріштіану забив 7 квітня у ворота "Наполі" - 2:1.

"Не думаю, що Роналду відіграв погано. У нього було кілька моментів, і в цілому все було на досить хорошому рівні. Ми повинні були більше атакувати на вільному просторі, бо бачили, що "фіалки" мали високу оборонну лінію", - відреагував тренер Андреа Пірло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівник Суперліги не хоче повертати Роналду

У поточному сезоні Кріштіану Роналду відіграв 39 зустрічей за "Ювентус" у всіх турнірах, відзначившись у них 32 забитими м'ячами та 9 результативними передачами. Після нічиї з "Фіорентиною" "Ювентус" опустився на третю сходинку в чемпіонаті Італії. Його випередила "Аталанта".

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Ювентуса" вимагають посадити Кріштіано Роналду на лаву запасних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути