середа, 20 квітня 2011 09:26

"Манчестер Юнайтед" зіграв унічию з "Ньюкаслом"

"Манчестер Юнайтед" зіграв унічию з "Ньюкаслом"

Футболісти "Ньюкасла" на своєму полі зіграли внічию з "Манчестер Юнайтед" у 33-му турі англійської прем'єр-ліги.

Зустріч, що відбулася у вівторок, завершилася безгольовою нічиєю - 0:0.

"Манчестер Юнайтед", набравши 70 очок, очолює турнірну таблицю першості Англії. "Ньюкасл", що має в своєму активі 40 очок, йде на 9 місці, пише РИА Новости.

"Ми зробили деякі зміни в складі в порівнянні з минулим матчем, щоб освіжити команду, - сказав після поєдинку головний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон. - Сьогодні ми доклали всіх зусиль, враховуючи тяжку зустріч на "Вемблі", повільне поле якого могло трохи послабити футболістів. Але справедливості заради гравці не проявили ознак втоми. Ми діяли активно і досягли успіху у вирішенні складного завдання.

Упевнений, ми будемо в порядку, хоча було важко пережити поразку від "Сіті". На цьому етапі сезону ми знаходимося в кращому становищі, ніж були в суботу, оскільки тепер позаду у нас ще один матч, залишилося ще п'ять.

Подивимося, як "Челсі" проведе свої три домашні гри поспіль. У нас на підході ще два важливих матчі. Очевидно, що це зустрічі з "Арсеналом" на виїзді і з "Челсі" вдома. Але у нас краща різниця м'ячів у порівнянні з "Челсі", і я думаю, що сьогодні ми перебуваємо в кращому становищі", - наводить слова тренера офіційний сайт "МЮ".

У наступному турі "Манчестер Юнайтед" 23 квітня дому прийме ліверпульський "Евертон", а "Ньюкасл" на виїзді битиметься з "Блекпулом".

33-й тур

Ньюкасл - Манчестер Юнайтед - 0:0 (0:0, 0:0)

НЬЮКАСЛ: Крул, Сімпсон, Вільямсон, Колоччіні, Енріке, Бартон, Тіоте, Гатрі, Гутьєррес, Левенкрандс (Айрленд, 69), Амеобі (Рейнджер, 72).

МЮ: ван дер Сар, О'Ши, Відіч, Смоллінг, Евра, Каррік, Андерсон (Валенсія, 70), Гіггз, Нані (Оуен, 81), Руні, Х. Ернандес.

Попередження: Керрік (45), Тіоте (64), Вільямсон (76), Х. Ернандес (90).

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" зіграв унічию з "Ньюкаслом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути