Ексклюзиви
четвер, 21 квітня 2011 10:57

"Манчестер Юнайтед" випередив "Реал" у рейтингу найдорожчих клубів світу

"Манчестер Юнайтед" випередив "Реал" у рейтингу найдорожчих клубів світу

"Манчестер Юнайтед" ("МЮ") в черговий раз зайняв перше місце в рейтингу найдорожчих футбольних клубів світу, що складається журналом Forbes. Ринкова вартість "МЮ", за оцінками видання, складає 1,86 мільярда доларів.

Другий рядок рейтингу посідає мадридський "Реал", вартість якого склала 1,4 мільярда доларів, а третє місце дісталося лондонському "Арсеналу" (1,19 мільярда доларів).

У порівнянні з минулим роком трійка лідерів рейтингу не змінилася. В аналогічному рейтингу Forbes 2010 року вартість "МЮ" оцінювалася в 1,835 мільярда доларів, "Реала" - в 1,363 мільярда, а "Арсеналу" - в 1,181 мільярда доларів.

Вартість іспанської "Барселони", яка в 2010 році займала четвертий рядок списку, зменшилася з мільярда до 975 мільйонів доларів. Через це клуб опустився на п'яте місце, пропустивши вперед мюнхенську "Баварію" (1,048 мільярда доларів). Лондонський клуб Романа Абрамовича "Челсі", опинився на сьомому місці з ринковою вартістю в 822 мільйони доларів.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" випередив "Реал" у рейтингу найдорожчих клубів світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути