четвер, 21 квітня 2011 09:36

"Челсі" потіснив "Арсенал" з другого місця англійської прем'єр-ліги

"Челсі" потіснив "Арсенал" з другого місця англійської прем'єр-ліги

Лондонський "Челсі" вийшов на друге місце в чемпіонаті Англії з футболу. Це відбулося після перемоги "Челсі" над "Бірмінгемом" з рахунком 3:1 і нічиєї в матчі лондонських "Арсеналу" і "Тоттенхема" (3:3).

"Челсі" наздогнав "Арсенал" за очками і випередив - за додатковими показниками. Про це повідомляє офіційний сайт англійської прем'єр-ліги.

У матчі "Челсі" - "Бірмінгем" м'ячі у складі лондонської команди забили Саломон Калу і Флоран Малуда, який зробив дубль. У "Бірмінгема" відзначився Себастьян Ларссон.

У грі "Арсенал" - "Тоттенхем" гол вже на п'ятій хвилині забив футболіст "Арсеналу" Тео Уолкотт. На сьомій хвилині Рафаель ван дер Варт зрівняв рахунок. На 13-й хвилині Самір Насрі знову вивів "Арсенал" вперед, а на 41-й хвилині Робін ван Персі забив "Тоттенхему" третій м'яч. "Тоттенхем" відігрався завдяки голам Тома Хаддлстоуна і ван дер Варта.

За п'ять турів до кінця першості країни у "Челсі" і "Арсеналу" по 64 очки, а у лідера "Манчестер Юнайтед" - 70 очок. При цьому у "Челсі" різниця м'ячів "+34", а в "Арсеналу" - "+32", тому "Челсі" займає друге місце, пише Лента.ру.

Перенесені матчі

Тоттенхем - Арсенал - 3:3 (2:3, 1:0)

Голи: 0:1 - Уолкотт (5), 1:1 - ван дер Варт (7), 1:2 - Насрі (13), 1:3 - ван Персі (41), 2:3 - Хаддлстоун (44), 3:3 - ван дер Варт (71, пенальті).

ТОТТЕНХЕМ: Гомес, Чорлука (Кабул, 46), М. Доусон, Галлас, Ассу-Екотто, Хаддлстоун, Бейл (Леннон, 46), ван дер Варт, Модріч, Крауч, Павлюченко (Сандро Раньєрі, 78).

АРСЕНАЛ: Шчесни, Санья, Джуру, Кошельни, Кліши, Фабрегас, Діабі (Вілшер, 52), Насрі (Бендтнер, 81), А. Сонг, Уолкотт (Аршавін, 82), ван Персі.

Попередження: Кліши (45), А. Сонг (46), Джуру (47).

Челсі - Бірмінгем - 3:1 (2:0, 1:1)

Голи: 1:0 - Малуда (3), 2:0 - Калу (26), 3:0 - Малуда (62), 3:1 - Ларссон (77, пенальті).

ЧЕЛСІ: Чех, Е. Коул (Бертран, 56), Давід Луїз, Террі, Феррейра, Ессьєн, Лемпард, Обі Мікель, Малуда (Анелька, 68), Дрогба, Калу (Торрес, 68).

БІРМІНГЕМ: Б. Фостер, Парнабі (Керт. Девіс, 79), Ріджуелл, Р. Джонсон, Карр, Фейхі, Ларссон, Гарднер, Фергюсон, А. Глєб (Бентлі, 70), Джером (Дербішир, 70).

Попередження: Парнабі (50).

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" потіснив "Арсенал" з другого місця англійської прем'єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути