неділя, 05 листопада 2017 21:40

"Манчестер Сіті" виграє чемпіонат, якщо збереже цілими лідерів"
10

"Челсі" вдома обіграв команду Моуріньо
Фото: tribuna.com
"Челсі" вдома обіграв команду Моуріньо
"Челсі" вдома обіграв команду Моуріньо
"Челсі" вдома обіграв команду Моуріньо
"Челсі" вдома обіграв команду Моуріньо

"Манчестер Сіті" вдома приймав лондонський "Арсенал". Зустріч на "Етіхад Стедіум" завершилася перемогою господарів, 3:1. Відкрив рахунок на 19-й хвилині у складі "городян" Де Брюйне. У другому таймі Агуеро з пенальті збільшив перевагу "Сіті", а третій гол на 74-й хвилині забив Жезус. В "Арсенала" точним ударом відзначився Ляказетт. За 11 турів "МанСіті" не зазнав жодної поразки. Півзахисник збірної України Олександр Зінченко до заявки манчестерської команди на матч не потрапив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Челсі" тримається на професіоналізмі Конте, який не цінують господарі"

"Теперішній клас манчестерців незрівнянно вище, ніж в "Арсенала". Саме тому "Сіті" впевнено здобув перемогу, навіть не дивлячись на не дуже вдалу гру, - каже оглядач чемпіонату Англії в журналі "Футбол" Сергій Бабарика. - В господарів сьогодні було багато браку при передачах, проблеми в захисті. Зазвичай матчі цих суперників не відрізняються видовищністю, оскільки обидві команди грають в одному стилі. Але сьогодні була зовсім інша картина, і саме через різницю в класі. Незважаючи на промахи в обороні, за рахунок гри в атаці "Манчестер Сіті" вдається багато компенсувати. Дистанцію в 11 турів команда Гвардіоли пройшла без поразок. Це серйозна заявка на чемпіонство. Але за однієї умови - якщо не буде травм провідних гравців, зокрема Агуеро й Жезуса".

А центральний матч відбувся на лондонському "Стемфорд Брідж", де чемпіон країни "Челсі" приймав "Манчестер Юнайтед" і виграв 1:0. Ще в першому таймі господарі мали шанс відкрити рахунок, але Де Хеа красивим сейвом не дозволив це зробити Азару. Забити ж господарям вдалося на 55-й хвилині, коли Мората після навісу з глибини від Аспілікети головою відправив м'яч у дальню дев'ятку воріт "МЮ". Гості мали два супершанси забити в другому таймі, але на 87-й хвилині м'яч після удару Рашфорда пролетів поруч зі стійкою, а через дві хвилини Феллайні потужним ударом перевірив на міцність Куртуа.

"Конте завжди вміє струснути команду після провальних матчів. Плюс велику роль зіграло повернення Канте, завдяки чому набагато сильнішим став центр поля, набирає хорошу форму Азар. "Чеслі" провів практично ідеальний матч і міг вигравати з більшим рахунком. У матчі рівних суперників команда Конте виявилася більш агресивною в атаці, а також грала вдома. Але створити серйозну конкуренцію в чемпіонаті "Манчестер Сіті" що "Челсі", що "МЮ" зараз буде непросто", - резюмував журналіст.

Після 11 турів "Челсі" з 22 очками йде на 4-му місці, "Манчестер Юнайтед" з 23 очками - на 2-му, випереджаючи "Тоттенхем" за додатковими показниками. Лідирує "Манчестер Сіті", маючи в активі 28 пунктів. "Арсенал" з 19 очками на 6-му місці.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" виграє чемпіонат, якщо збереже цілими лідерів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути