Ексклюзиви
вівторок, 06 червня 2017 22:37

"Мальта уміє захищатися" - Шевченко пояснив поразку від 182 команди світу

"Мальта уміє захищатися" - Шевченко пояснив поразку від 182 команди світу
Стовідсоткових моментів практично не виникало, але у нас була повна перевага — Андрій Шевченко

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував поразку від Мальти (0:1).

"Всі говорили, що Мальта - слабка команда. Мальта вміє захищатися. Ми сьогодні створили моменти, але не реалізували. Десь спробували дати зіграти всім. Це інформативна гра, футболісти були під навантаженням.

Стовідсоткових моментів практично не виникало, але у нас була повна перевага. Мальта забила свій гол зі стандартного положення, ми десь помилилися. В принципі, це для нас хороший урок.

Це була товариська гра. Ті, хто сьогодні не прокинувся, повинні якнайшвидше прокидатися. Попереду у нас важливий матч. Ми повинні бути до нього готові, але не так, як сьогодні.

Ні перед ким відповідальність не знімається. Ми отримали дуже багато інформації, тепер знаємо, хто в якому стані. Ми повинні прокинутися. Попереду дуже важлива гра у Фінляндії. Цей дзвіночок пролунав, всі повинні це зрозуміти.

Вісенте Гомес був на трибунах? Думаю, він просто приїхав подивитися гру, вони дружать з Раулем Ріанчо. Не бачу тут ніякого зв'язку", - сказав Шевченко в інтерв'ю каналу "Футбол 2".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України зазнала ганебної поразки

"Збірна Мальти посідає 182 позицію у рейтингу ФІФА. Наші – 37. Мальтійці у останніх 50 поєдинках обіграли: Центрально-Африканську республіку, двічі Ліхтенштейн, Люксембург, Сан-Марино, Литву, Вірменію, Фарери.

Зіграли внічию з Грузією, Північною Ірландією, Азербайджаном, Болгарією, Молдовою, Естонією. Програли 36 поєдинків із загальним рахунком – 9:87", - повідомив спортивний журналіст Кирило Крижановський на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Зараз ви читаєте новину «"Мальта уміє захищатися" - Шевченко пояснив поразку від 182 команди світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути