Ексклюзиви
неділя, 31 січня 2021 18:19

Малиновський не врятував "Аталанту"

Малиновський не врятував "Аталанту"
Руслан Малиновський не має стабільного місця в складі "Аталанти". Фото: ФК "Аталанта"

У матчі 20-го туру чемпіонату Італії "Аталанта" вдома поступилася "Лаціо" - 1:3. Що потрібно знати про гру?

Сімоне Індзагі переграв Джан П'єро Гасперіні. Наставник "Лаціо" здобув перемогу над своїм візаві в тренерській дуелі. Гості виглядали переконливіше в середині поля, не давали простору супернику.

"Лаціо" допоміг швидкий гол. Адам Марушич на старті поєдинку забив красивий гол ударом здалеку. Після цього гравці "Лаціо" відчули впевненість у власних силах та могли вирішити долю поєдинку ще у першому таймі.

Йосип Ілічич провів слабкий матч. Лідер "Аталанти" провалив гру. Гостям повністю вдалося нейтралізувати словенського гравця. Без Ілічича "бергамаски" виглядали дуже передбачувано в атаці.

Гостям повністю вдалося нейтралізувати Ілічича. Без словенця "бергамаски" виглядали в атаці дуже передбачувано

Захист "Аталанти" провалився. Захисники господарів припускалися простих помилок. "Лаціо" забив двічі, виходячи на одного воротаря суперників.

"Аталанта" мала 3 хвилини надії. За 11 хвилин до завершення гри господарі відіграли один м'яч та прагнули зрівняти рахунок, але черговий провал оборони за 3 хвилини призвів до третього пропущеного м'яча та фактичного завершення гри.

Руслан Малиновський не врятував "Аталанту". Гравець збірної України вийшов на поле після першого тайму. Малиновський був активним, намагався загострювати, брати ініціативу на себе, але ефективність його дій була вкрай мала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мілан" переміг "Болонью" й продовжує втримувати лідерство

Після 20-ти турів Серії А "Аталанта" займає 6 місце, відстаючи від лідера "Мілана" на 10 очок. Наступну гру команда Малиновського проведе 3 лютого в рамаках Кубка Італії проти "Наполі". Початок гри - о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «Малиновський не врятував "Аталанту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути