Ексклюзиви
пʼятниця, 29 липня 2011 16:29

Максим Коваль очолив ТОП-20 найперспективніших гравців Європи

Максим Коваль очолив ТОП-20 найперспективніших гравців Європи

Воротар київського футбольного клубу "Динамо" Максим Коваль визнаний найперспективнішим молодим гравцем Європи. Про це повідомляє інформаційний центр "Україна 2012".

Перспективні гравці були відібрані за підсумками опитування футбольних агентів, що мають ліцензії ФІФА. Скільки агентів брали участь в опитуванні і хто його проводив, не уточнюється.

18-річний голкіпер є єдиним представником країн колишнього СРСР в двадцятці найбільш обдарованих юніорів. Друге місце в цьому списку зайняв хорватський захисник Шиме Врсалько із загребського "Динамо", а третім став ще один гравець оборони - голландець Стефан де Врей з "Фейєноорда".

Коваль є вихованцем запорізького "Металурга". У київське "Динамо" він перейшов в 2010 році. У чемпіонаті України сезону-2010/11 Коваль провів 12 матчів і пропустив сім м'ячів.

Коваль грав в основному складі "Динамо" в період, коли був травмований капітан команди голкіпер Олександр Шовковський. В даний час Шовковський повернув собі місце в основі.

Зараз ви читаєте новину «Максим Коваль очолив ТОП-20 найперспективніших гравців Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути