Ексклюзиви
понеділок, 04 квітня 2011 16:45

Шовковський не зіграє з "Брагою"

Шовковський не зіграє з "Брагою"

За інформацією "Спорт Экспресс" в Украине", ускладнена форма гостро-респіраторної вірусної інфекції та температура під сорок не дозволить голкіперу "Динамо" Олександру Шовковському зіграти в майбутній четвер у першому чвертьфінальному матчі Ліги Європи з "Брагою".

На думку медиків, ГРВІ в такій формі зводить до нуля спортивну форму футболіста, тому навіть якщо до 7 квітня Шовковський буде здоровий, йому буде потрібно близько тижня, щоб відновити колишні кондиції.

Судячи з усього, в першій зустрічі з португальцями ворота киян захищатиме Максим Коваль, який зіграв у суботу за "Динамо" проти "Кривбасу".

Тим часом, стало відомо, що наставник "Браги" Домінгуш Пасьєнсія вирішив прибути в українську столицю за дві доби до початку поєдинку.

У вівторок, 5 квітня, о 20:50 чартерний рейс з делегацією "червоно-білих" на борту приземлиться в аеропорту "Бориспіль". Розмістяться в Києві гості з Португалії в готелі "Інтерконтиненталь".

Нагадаємо, матч чвертьфіналу Ліги Європи пройде у четвер, 7 квітня. Початок о 22:05.

Зараз ви читаєте новину «Шовковський не зіграє з "Брагою" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути