середа, 01 червня 2011 10:06

Максим Коваль не поїде зі збірною України на Євро-2011

Максим Коваль не поїде зі збірною України на Євро-2011

Воротар київського "Динамо" Максим Коваль приєднався до національної збірної України, яка в Конча-Заспі під керівництвом Олега Блохіна продовжує підготовку до товариських матчів проти команд Узбекистану (1 червня) і Франції (6 червня).

У розташування національної команди 18-річний голкіпер прибув з Польщі, де у складі юнацької збірної України (U-19) брав участь в еліт-раунді відбіркового турніру до чемпіонату Європи. Посівши у своїй групі з чотирьох команд третє місце, українці не змогли вийти у фінальну частину турніру.

На талановитого воротаря також претендувала і молодіжна збірна України (U-21), яка під керівництвом Павла Яковенка готується до фіналу чемпіонату Європи. Однак, як стало відомо "Чемпионат.ру", Коваль не потрапив до фінальної заявку "молодіжки" з 23 футболістів, яку до 1 червня федерація футболу Україна повинна надіслати в УЄФА.

У трійці воротарів збірної значаться Дмитро Непогодов з донецького "Металурга", Антон Каніболоцький з "Дніпра" і динамівець Денис Бойко.

Головні тренери молодіжних збірних Іспанії, Англії та Чехії вже оголосили склади своїх команд на Євро-2011, де вони зіграють в одній групі з українською молодіжкою.

Перший матч на Євро-2011 в Данії українська молодіжка проведе проти чеських однолітків 12 червня у Віборгу. Розпочнеться турнір днем раніше поєдинком між збірними Білорусі та Ісландії, які виступають в одній групі з господарями турніру і швейцарцями.

?

Зараз ви читаєте новину «Максим Коваль не поїде зі збірною України на Євро-2011». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути