четвер, 22 листопада 2007 16:49

Макларен: за що мене звільнили я так і не зрозумів

Звільнений з посади головного тренера збірної Англії Стів Макларен погодився, що він несе повну відповідальність за провал родоначальників футболу у відбірковому циклі чемпіонату Європи-2008. При цьому фахівець зізнався, що випробовував в поєдинку із збірною Хорватії велике розчарування, повідомляє www.sport-express.ru.

- Це один з найсумніших днів в моїй кар"єрі, - сказав Макларен на прес-конференції. - Вісімнадцять місяців тому був щасливий день в моєму житті. Мені була надана честь, я став головним тренером збірної Англії. І ці 18 місяців насолоджувався кожною хвилиною. Я розлучаюся зі своєю посадою і сьогодні - сумний день. Але я не можу зрозуміти вирок нашіх босів.

-Я відновлюся і повернуся. Не збираюся валятися на пляжі. Вірю, що після 18 місяців на цій роботі як тренер я став кращий. Це провал, але я зроблю висновки і піду вперед, - додав Макларен, подякувавши при цьому футболістів збірної за підтримку.
Зараз ви читаєте новину «Макларен: за що мене звільнили я так і не зрозумів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути