Ексклюзиви
четвер, 22 листопада 2007 13:33

Букмекери: Макларена замінить Моурінью

Вже по ходу матчу збірних Англії і Хорватії, що завершився з рахунком 3:2 на користь балканської команди, деякі букмекери запропонували своїм клієнтам зробити ставки на те, потягом якого часу англійська футбольна асоціація вкаже невдалому фахівцеві наф двері, повідомляє РИА-Новости.

"До кінця першого тайму (програного англійцями з рахунком 0:2) ми пропонували своїм гравцям 13 до 8 за те, що він покине пост головного тренера в найближчі 24 години, проте тепер це виглядає абсолютно очевидним, і, оскільки ми не хочемо втрачати гроша, ми зняли цю ставку", - цитують британські ЗМІ медіа-директора букмекерської контори William Hill Грема Шарпа.

Фаворитом в списку можливих наступників Макларена на посту наставника англійської команди букмекери бачать португальця Жозе Моурінью, у вересні 2007-го звільненого з лондонського "Челсі". William Hill ставить на харизматичного португальця п"ять до одного, ірландська Paddy Power - чотири до одного, Coral і Sky Bet - по три до одного.

Серед інших кандидатів букмекери виділяють шотландця Мартіна О"Ніла, бразильця Луїса Феліпе Сколарі, а також голландця Гуса Хіддінка, який зараз є наставником збірної Росії.

Зараз ви читаєте новину «Букмекери: Макларена замінить Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути