середа, 19 жовтня 2011 11:26

Майстра спорту з регбі заарештували за вбивство

Майстра спорту з регбі заарештували за вбивство

У Красноярському краї затримано 28-річний гравець регбійного клубу "Червоний Яр" Борис Воронков, підозрюваний у вбивстві. Про це повідомили в слідчому управлінні Слідчого комітету РФ по регіону.

Встановлено, що в ніч з 8 на 9 вересня 2011р. Воронков зі своїм приятелем, спортсменом-боксером, прийшли в гості до одного з метою з'ясування обставин вбивства родича боксера, вчиненого в цій квартирі 22 серпня 2011р.

У ході розпивання спиртних напоїв і сварки Борис Воронков побив господаря квартири і завдав йому ножове поранення, після чого зв'язав липкою стрічкою і разом з приятелем зник з місця події. Потерпілий зміг самостійно звільнитися і повідомити про те, що трапилося сусідам, які викликали швидку допомогу, але до її приїзду він помер від отриманих травм.

В даний час регбіст - майстер спорту затриманий. Кримінальну справу за даним фактом порушено за ч.4 ст.111 Кримінального кодексу РФ (спричинення тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило по необережності смерть потерпілого).

Зараз ви читаєте новину «Майстра спорту з регбі заарештували за вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути