четвер, 10 січня 2008 09:48

Льюїс після зйомок в кіно зайнявся продажем хот-догів

Льюїс після зйомок в кіно зайнявся продажем хот-догів
Колишній абсолютний чемпіон світу серед боксерів-професіоналів в суперважкій вазі британець Леннокс Льюїс ніяк не піддається на численні домовленості повернутися в спорт, зокрема з боку свого останнього суперника на рингу - нашого співвітчизника Віталія Кличко.

Замість боксу Льюїс віддає перевагу іншим "змаганням", де не доводиться ухилятися від ударів в голову.

Нещодавно Льюїс переміг в змаганнях з продажу хот-догів. Більше всіх сосисок продала команда, яку склали крім Льюїса порноактриса Джина Джеймісон, гітарист рок-групи "Кісс" Джин Симмонс і майстер боїв без правил Тіто Ортіс. У цих жартівливих змаганнях брали участь і інші зірки музики, кіно і спорту.

Свого часу Льюїс в Белфасті взяв участь в зйомках фільму "Johnny Was", в якому він виконує одну з ролей. Разом з Ленноксом в цьому комедійному бойовику знялися Вінні Джонс ("Карти, гроші, два стволи", "Великий куш"), соліст легендарної групи "The Who" Роджер Долтрі і ірландська піп-зірка Саманта Мамба.

Тоді Леннокс Люіс виразив надію, що кіно стане його новою професією, і заявив, що абсолютно не збирається повертатися в бокс, що він не зробив і по сьогоднішній день.

Джерело: "Газета.ru"
Зараз ви читаєте новину «Льюїс після зйомок в кіно зайнявся продажем хот-догів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути