Ексклюзиви
середа, 01 вересня 2010 15:32

Любоша Міхела хочуть бачити керівником російських суддів

Любоша Міхела хочуть бачити керівником російських суддів

Відомий російський арбітр Микола Левніков відповів на питання, кого б він порекомендував президентові РФС Сергію Фурсенку на пост керівника суддівського корпусу.

"Незважаючи на успішну діяльність Колліни в Україні, мені здається, що в Росії для такої роботи необхідна людина, яка знає мову та менталітет жителів країни. Ідеальною фігурою був би словак Любош Міхел. Дуже авторитетна у суддівському світі людина, чудово говорить російською і знає ще кілька мов.

Тільки Любош зробив свій вибір, прийнявши запрошення президента "Шахтаря" Ріната Ахметова очолити міжнародний відділ донецького клубу. Упевнений, що людей, які володіють таким багажем у суддівстві, як Міхел, потрібно берегти і залучати до роботи з підготовки арбітрів.

Тільки коли Любош завершував практичну кар"єру, ні в УЄФА, ні у ФІФА цим питанням не потурбувалися. Зате з "Шахтаря" надійшла пропозиція, від якої неможливо відмовитися. Якщо ж людина йде працювати в клуб, дороги назад до суддівського корпусу немає," - вважає Левніков.

Нагадаємо, 27 жовтня 2008 року Міхел підписав контракт з донецьким "Шахтарем", ставши директором відділу міжнародних змагань клубу.

За матеріалами Спорт-Уикэнд

Зараз ви читаєте новину «Любоша Міхела хочуть бачити керівником російських суддів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути