четвер, 17 лютого 2011 15:22

Львівський стадіон до Євро-2012 відкриють у жовтні

Львівський стадіон до Євро-2012 відкриють у жовтні

Відкриття нового футбольного стадіону до Євро-2012 у Львові заплановано на осінь поточного року. Про це заявив голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Цимбалюк.

Як повідомляє Інформаційний центр "Україна-2012", за словами Цимбалюка, підготовка області до проведення континентальної першості проходить відповідно до затверджених графіків.

"Вже в жовтні місяці минулого року львівські об'єкти чітко увійшли в графік, який на сьогоднішній день відстежує УЄФА. І в грудні місяці на підсумковій нараді віце-прем'єр Колесніков дав високу оцінку роботі львівської команди у підготовці до Євро-2012. На сьогодні питання темпів не стоїть.

На початку жовтня цього року ми будемо відкривати стадіон, в листопаді буде готовий термінал нашого аеропорту і на грудень ми очікуємо здачу в експлуатацію оновленої подовженої злітно-посадочної смуги, що реконструюється", - сказав Михайло Цимбалюк.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Львівський стадіон до Євро-2012 відкриють у жовтні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути